Minulý pátek se konalo první srpnové kolo NHHL. Bylo to již sedmé kolo letošního ročníku, a to padlo právě na Kozmice. Kozmičtí hasiči jsou samozřejmě sběhlí v pořádání nejen nočních soutěží, vždyť se na jejich trati konají také kola MSL či MSP. Jak to v Kozmicích pod noční oblohou dopadlo?

V mužské kategorii se nepodařilo ani jednomu ligovému mužstvu dostat do top tři, a tak si všechny poháry odvezla neligová družstva. První místo obsadili muži ze Služovic, kteří byli do letošního ročníku pravidelným účastníkem. Letos jsme je mohli vidět zatím pouze v Kozmicích a hned se jim to parádně povedlo, když útok dokončili v čase 15,150 s. Druhou příčku obsadili muži z Prchalova, kteří dokončili útok v čase 15,230 s. A bronzové medaile si domů odvezli muži z TošOder, zasloužili si je za útok s výsledným časem 15,330 s. Nejrychlejší sestřik si tentokrát nezapisuje žádný z proudařů z první trojky, nýbrž levý proudař z Vrbice, který shodil svůj terč v čase 14,884 s.

Ženskou kategorii ovládly domácí děvčata, která dokázala dokončit svůj útok s výsledným časem 18,002 s. Další pohár v ženské kategorii putuje do hasičské zbrojnice v Píšti, protože se holkám povedlo zaběhnout svůj útok v čase 19,218 a to jim stačilo právě na druhé místo. Ovšem jejich pravá proudařka pomýšlela na lepší umístění. Zapsala si totiž nejrychlejší sestřik celé soutěže, a to s časem 17,861s. Místo třetí patřilo tento večer holkám z Markvartovic, které si zapsaly výsledný čas 20,311 s.

Teď nás čeká opět jeden víkend pauza, ale poslední pátek těchto prázdnin se všichni potkáme ve Štěpánkovicích, kde si pro nás místní hasiči určitě připraví opět skvělou soutěž

Více naleznete na v příspěvku na facebooku.