Předposlední kolo NHHL, opět ve Služovicích, u pořadatele, který již několikrát po sobě vyhrál anketu nejlepší soutěž roku. Všichni z nás čekali, jak to bude ve Služovicích vypadat letos. Jestli se jim podaří obhájit titul nej soutěž se dozvíme až na slavnostním vyhlašování. Mezitím si shrneme, jak se ve Služovicích dařilo družstvům, které tuto soutěž navštívilo. A že jich nebylo málo. Služovická noční soutěž přilákala celkem 12 ženských družstev a 32 družstev mužských.
Jak to vypadalo v mužské kategorii? Nejlépe se zadařilo družstvu, které běželo hned jako druhé ve startovním poli a nebyl to nikdo jiný než vicemistr extraligy ČR v PÚ pro rok 2019 Prchalov A, který na Služovické trati zaběhl čas 14,224s. Pravý Prchalovský proudař dokonce svůj terč shodil za 13,813s a stal se tak jediným proudařem večera, který se dostal pod čtrnáct vteřin. Druhou příčku obsadili domácí muži, kteří opět ukázali, že na své trati umí. Svůj útok dokončili za 14,429s. Pohár za třetí místo si z 10. kola NHHL odvezli Tošodry, které dokončili v čase 14,688s.
Ženskou kategorii ovládly ženy z Malých Hoštic, které zdejší trať také dobře znají. Při jejich útoku se časomíra zastavila v čase 16,833s a jsou tak jediným ženským družstvem, které se dostalo pod 17 vteřin. Pravá proudařka z Malých Hoštic navíc svůj terč shodila ze všech proudařek nejrychleji (16,361s). Místo druhé ve Služovicích obsadily děvčata ze Svobody, které jsme tak viděli na NHHL letos poprvé a hned se jim to perfektně povedlo. Výsledný čas je 17,475s. Bronzová příčka z desátého kola patří ženám ze Závady, které svůj útok dokončily v čase 17,508s.

Před posledním kolem ve Vřesině se nám to v tabulce zformovalo takto:

Muži:
1. Bělá – 202b
2. Komárov – 183b
3. Vrbice – 182b

Ženy:
1. Závada – 116b
2. Markvartovice – 112b
3. Svinov B – 105b

Poslední kolo, jak už je tradicí se koná ve Vřesině, která je taky jedním z vítězů ankety o nejlepší soutěž. Už tento pátek budeme vědět, kdo na kterém místě skončí. Budeme vědět, pro koho byla sezóna úspěšná či neúspěšná, ale hlavně se všichni potkáme ve Vřesině a oslavíme další úspěšný ročník NHHL společně.

Více naleznete na v příspěvku na facebooku.