3. Kolo NHHL se konalo u letošních jediných nováčku v pořádání kola. Všichni byli zvědaví na novou trať a jak se Kobeřičtí v pořádání osvědčí. Nutno říci, že na to, po kolika letech se v Kobeřicích noční závod koná, přijelo hodně družstev. Celkem se ukázalo 28 mužských a 10 ženských týmů. Atmosféra byla tedy parádní. Věříme, že si to pořádně užili také fanoušci a přihlížející.
Jak se tedy družstvům v Kobeřicích dařilo?

V mužské kategorii zaběhli nejlépe neligové Větřkovice, které dokončili s časem 14,77s, pravý proudař si dokonce připisuje nejrychlejší sestřik soutěže, svůj terč shodil za 14,48 s. Družstvo na druhé příčce už bere body do ligové tabulky, a tím jsou muži z Vrbice, kteří předvádí naprosto klidný útok a dokončují v čase 15,47s. Pohár za třetí místo putuje do Komárova. Kluci z Komárova dokončili svůj pokus v čase 15,69s.

V kategorii něžného pohlaví nám předvedly nejlepší pokus ženy z Malých Hoštic, které vítězí s časem 17,74s. Druhé místo obsadili ženy ze Svinova, které dokončily svůj pokus v čase 18,61s, ale na pravém proudu svítí čas 17,36 s, který je také nejrychlejším shozem v ženské kategorii. Příčku bronzovou obsadili ženy ze Závady, které svůj útok zvládly dokončit za 18,96s.

Takové byly Kobeřice. Doufejme, že příští rok se jejich kolo znovu objeví v kalendáři NHHL.
Už 12. 7. se všichni sejdeme v Závadě, která je naopak tradičním pořadatelem nočních závodů.