Tak už je vše potrženo a sečteno a sportovní část NHHL, je již za námi. Nás už nyní čeká slavnostní zakončení ligy a sním spojené vyhlášení anket a samotných vítězů.

Poslední kolo nám přineslo boj a to doslova, jelikož o stupních vítězů před tímto kolem nebylo rozhodnuto, a to ani mužské ani ženské kategorii. Vřesinské kolo bylo zahájeno tradičním ohňostrojem po, kterém jsem se mohli těšit z parádní atmosféry, táboráku a kluzkého náběhu. Před tímto kolem ještě nebylo rozhodnuto, který z 1. třech týmu bude letošním mistrem, ale nejlépe k tomu měl našlápnuto Píšť, za ním Vrbice B a Bělá. V kategorii žen již před posledním kolem 4. místo získá tým z Vřesiny a bronz tým z Píště. Za to nebylo vůbec rozhodnuto, kdo z žen bude celkově 1. a, kdo „jen“ druhý.

V mužské kategorii se na 1. místě umístil tým ze Větřkovic za vítězný čas 14,85 na PP, rychleji byl shozen LP 14,83. Stříbro získal tým ze Stachovic za čas 14,95 na LP, rychleji na pravém proudu za čas 14,43, tento čas je zároveň nejrychlejší sestřik kola. Bronz získalo Markvartovické béčko za čas 15,53 na levém terči, na pravém terči měli čas 15,02.

U žen si nejrychlejší sestřik zapsala pravá proudařka z Bělé za čas 16,85. Zlatou příčku získal Svinov B za čas 19,32 na levém terči, rychleji shodily pravý terč v čase 18,06. Stříbro si odvezly ženy do Slatiny za čas 20,04 na levém terči, rychleji na PP 18,09. Třetí příčku obsadily ženy z Markvartovic díky shozu pravého terče v čase 20,98 pravý terč byl shozen v čase 19,54.

A jak to celé dopadlo? 🏆

V kategorii žen se v celkovém pořadí NHHL 2022 na třetím místě umístily ženy z Píště, kterým se nepodařilo obhájit loňské prvenství. Na druhou příčku po těsném souboji získaly ženy z Bělé. A MISTRYNĚNI se stal tým žen ze Svinovu B.

V kategorii mužů pátou příčku obsadil Rohov. Čtvrtou příčku získala Závada a, to i přes stejný počet bodů s Rohovem díky lepšímu počtu umístění v seriálu soutěží NHHL. Třetí příčku obsadili muži z Bělé. Druhou příčku získal tým Vrbice B. A MISTREM NHHL 2022 se stal tým mužů z Píště, kterému se podařilo po třetí v řadě vyhrát celou NHHL a získal zlatý hattrick. Zároveň je to první tým, kterému se to v historii NHHL podařilo.

Moc děkujeme za podporu a děkujeme všem sponzorům, všem závodníků, členům rady, ale taky vám, všem fanouškům NHHL, protože bez vás by to nešlo.

Děkujeme rada NHHL.

Více naleznete na: https://www.facebook.com/NHHLLiga