A jsme zpět!!
Jak jste již mohli zaregistrovat letošní ročník NHHL je odstartován. Pandemická situace se uklidnila a mohlo být uspořádáno první kolo NHHL konaného v Markvartovicích. Krásné počasí a úžasná atmosféra přilákalo mnoho týmů. A jak to tedy dopadlo?
Díky pandemii nebylo příliš možnosti legálně trénovat. Na týmech tato skutečnost ale nešla poznat a mohli jsme se těšit pěknými časy a výsledky. V mužské kategorii se na prvních třech místech umístili družstva na třetím místě Děrné s časem LP 14,31 PP 15,16, na druhém místě Děhylov s časem LP 14,26 PP 15,01 a na první místě Dolní Lištná s časem LP 14,20 PP 14,45, 14,20 byl také nejrychlejší sestřik soutěže. Co se týče ligových družstev se na třetím místě umístilo družstvo ze závady, na druhém místě Píšť a na prvním místě domácí družstvo z Markvartovic, které v celkových výsledcích skončilo na 5. místě.
V ženské kategorii jsme hned ze startu viděli dva časy pod 18 sekund. Na prvním místě se umístilo družstvo ze skalice s časem LP 17,02 PP 17,14, na druhém místě Tísek s časem LP 17,84 PP 17,40 a na třetím místě Píšť s časem LP 18,29 PP 18,63. Nejrychlejší sestik předvedla levá proudařka ze skalice s časem 17,02. V lize se umístilo na prvním místě družstvo žen z Píště, na druhém místě Markvartovice a na třetím místě Štěpánkovice.
Druhé kolo NHHL nás čeká v Píšťi. Družstva se mohou těšit/děsit z tratě do kopce a né zrovna malého. Uvidíme co nám další kola přinesou za překvapení. Na všechny se těší jak pořadatelé ligových kol, tak rada NHHL.