Poslední červencový pátek se všichni příznivci hasičského sportu setkali na fotbalovém hřišti v Bělé. SDH Bělá pořádala po dlouhé pauze soutěž a hned to bylo jedno z kol NHHL. Sjelo se 23 družstev mužů a 10 družstev žen. Náběh k základně travnatý, kolem základny koberce a zbytek trati travnaté hřiště, toto slibovalo velice rychlé časy, ale jak uvidíte ve výsledkové listině nebylo tomu tak, 14-kový čas jsme neviděli, pouze vítězové z Vřesiny, druhé Vrbice a třetí Svoboda ho dosáhli na prvních terčích. Mezi ženami to bylo podobné 17.tka ani jedna a pak se první trojka vešla téměř do půl vteřiny. První Závada, druhé Malé Hoštice, třetí Kozmice. Celá soutěž proběhla bez komplikací, časomíra z SDH Kozmice pracovala bezchybně, škoda jen, na červenec nezvykle studeného počasí.

Chválíme: občerstvení, osvětlení, komentátor (diváci neznají vše jako my a je potřeba je s naším sportem seznámit a to v Bělé fungovalo dobře)

Co zlepšit: koberců kolem základny mohlo být víc, rozhodčí-rozhodovali správně, ale chyběly vesty a píšťalka a největší mínus byl špatně umístěný display časomíry, neviděli na něj závodníci přes jiné soutěžící a hlavně nebyl vidět k divákům, toto by chtělo vyřešit pro příští ročníky lépe

Výsledky v příloze.