7. kolo ve Štěpánkovicích máme úspěšně za sebou

Každý tým, když slyší, že další kolo se koná ve Štěpánkovicích, nevybaví se mu nic jiného, než “to je ta trať s kanálem”. Rychlá trať v místním areálu nám vždy přinášela skvělý pohled na parádní výkony týmů. Letošní ročník je bohužel jiný, ty časy tam prostě nepadaly.

Jak dopadla kategorie mužů? Kategorii mužů ovládli chlapi z Lubna, kteří si za toto kolo berou i nejrychlejší sestřik a také jediný sestříknutý čas pod 15 sekund, bohužel však jen na jednom terči, výsledný čas LP 14,864 a PP 16,025, na druhém místě vidíme kluky ze Svinova, kteří konečně prolomili smůlu a začali se umísťovat na prvních příčkách. Tuto soutěž ukončili s časem na obou terčích shodně 16,210. Třetí tým v pořadí je tým z Bělé, který po prostřiku dokončil pokus s časem LP 16,210 a PP 16,722. V lize bere první místo Svinov, druhé místo Bělá a třetí místo Plesná.

A co u žen? Kategorii žen ovládly holky z Píště, aneb vedoucí tým ligy opět vytáhl svůj klenot a s časem LP 18,607 a PP 18,646 berou první místo, na druhém místě skončily holky ze Služovic a to s časem LP 19,989 a PP 18,858 a třetí místo si ukořistily holky z Bělé s časem LP 18,758 a PP 20,107. Neligové týmy na první tři příčky nedosáhly, tudíž v lize berou první tři příčky tytéž družstva.

Další kolo nás čeká ve Strahovicích. Přijďte se s námi pobavit, kouknout na výkony družstev a podívat se na boj o zlato, který se chýlí ke konci, kdy ani v jedné kategorii nejsou první místa jasná.

Více naleznete na:  https://www.facebook.com/NHHLLiga