Poslední srpnový pátek se již tradičně stává dějištěm posledního prázdninového kola NHHL ve Štěpánkovicích. Hasiči z místního sboru se vždy všechny návštěvníky snaží překvapit něčím novým. Letos to byly displeje časomíry pod terčema, které si jistě užili všichni proudaři, protože jestli mě paměť neklame, tohle jsme na NHHL ještě neměli. To samozřejmě není jediná inovativní záležitost Štěpánkovického kola, proto doufáme, že se vám ve Štěpánkovicích líbilo, ať už se vám to tam povedlo nebo ne. No a komu se dařilo a komu zase ne se přesvědčíme níže.
Do Štěpánkovic si to letos namířilo 26 mužských družstev a 9 ženských.

V mužské kategorii se nejlépe vedlo mužům z Bělé, kteří dokázali dokončit útok v čase 14,722s. Druhé místo si pro sebe uloupili muži z Výškovic, kteří běželi na samém chvostu startovního pořadí (15,061s). Pohár za třetí místo putuje do hasičské zbrojnice v Ostravě Svinově, protože jejich muži předvedli třetí nejlepší útok večera s výsledným časem 15,064s. Ovšem pravý proudař Svinovských mužů si připsal nejrychlejší sestřik Štěpánkovické soutěže. Svůj terč shodil v čase 14,358s.

V ženské kategorii to bylo ve Štěpánkovicích taktéž zajímavé. Nejlepší útok posledního srpnového večera předvádí děvčata z Markvartovic, které zastavily časomíru v čase 17,865s. Místo druhé obsadily holky ze Závady a tímto útokem se dostávají do čela tabulky (18,192s). Bronzovou příčku, letos poprvé dokázala obsadit děvčata z Bělé s výsledným časem 19,257s.

Teď nám kola NHHL pojedou jedno za druhým, protože už další pátek se potkáme na Strahovické trati. Uvidíme, jak se s ní ligová i neligová družstva poperou.

Více naleznete na v příspěvku na facebooku.