Minulý pátek se konalo již páté kolo letošního ročníku NHHL. Letos pětka padla na Bohuslavice. Těsně předtím než začalo Bohuslavické kolo se nám rozpršelo, a tak každý čekal, jak to s počasím dopadne. Naštěstí se nám počasí umoudřilo a dovolilo klidný průběh soutěže.

V mužské kategorii předvedli nejlepší útok muži ze Svinova, kteří svůj pokus dokončili v čase 15,11s a odváží si tak pohár za první místo. Jen o kousíček za Svinovem skončili muži z TošOder, kteří dokončili v čase 15,12s a skončili tak druzí. Třetí příčku obsadili muži z Děhylova, na časomíře se jim rozsvítil výsledný čas v hodnotě 15,45s, nicméně proudař, který běžel na levý terč si v páteční večer připsal prvenství za nejrychleji sestříknutý terč (14,05s)

Ženskou kategorii opět ovládly neligové ženy z Malých Hoštic, které zvítězily s časem 17,69s. Pravá proudařka z Malých Hoštic navíc dokázala svůj terč sestříknout nejrychleji ze všech děvčat (17,66s). Druhou příčku si připsaly holky ze Svinova, ty zvládly dokončit svůj pokus za 17,98s. Medailové pozice nám uzavírají holky ze Závady, které se taktéž dostaly pod 18 vteřin a dokončili v čase 17,99s.

Už tento týden se nám NHHL přelomí do své druhé poloviny, a to na soutěži v Bělé.

Více naleznete na v příspěvku na facebooku.