Loni jsme byli v Markvartovicích na 4. kole, letos nám bohužel dvě kola odpadla, a tak jsme se podruhé v letošním seriálu potkali právě v Markvartovicích.
Zajisté všichni známe trať v Markvartovicích. Rychly náběh a trať mírně z kopce. Nebyl snad nikdo, kdo by nečekal rychlé časy. Ovšem to se v pátek 7. 6. nepotvrdilo. Spousta favoritů na této trati zaváhala.

V mužské kategorii zvítězili muži ze Stachovic s časem 14,365 s, kteří však nesbírají body do ligové tabulky. Těmi, co body sbírají, jsou druhé Výškovice, které si tak podruhé zapisují plný počet bodů, tedy 24, a to za čas 14,620s.

Ženskou kategorii ovládly ženy z Malých Hoštic, které byly do letošního ročníku pravidelným účastníkem NHHL. Letos se však rozhodly ligu vynechat, což je možná teď mrzí (17,627s). Pohár za druhé místo si z Markvartovic odvezly děvčata ze Svinova, které se letos do ligy zapsaly. Jejich výsledný čas byl 17,802s.

Už 28. 6. se podíváme na třetí kolo do Kobeřic. Kluci pořádají letos ligové kolo poprvé a všichni jsme zvědaví jak se s tím poperou.

Více naleznete na v příspěvku na facebooku.